F A C T S - F E I T E N

Genomineerd met predikaat “Jong Talent '08”. Publicatie in KUNSTBEELD. In mijn afstudeerjaar aan de ABKM ben ik door het Tijdschrift KUNSTBEELD.NL genomineerd tot een van de 20 kunstenaars die het predikaat “Jong Talent '08” heeft gekregen. Dit is gepubliceerd in het Tijdschrift KUNSTBEELD.NL nr. 9 2008, in het artikel “Een keuze uit opvallende afgestudeerden van 2008”. Daar ben ik terecht trots op. “Geraedts schiet eenvoudige, maar krachtige videobeelden en voegt daaraan zorgvuldig gekozen tekstflarden toe. Er worden meeslepende verhalen gesuggereerd maar de films zijn beperkt tot het hoognodige. LvR”

Genomineerd met predikaat "Jong Talent '08". Publicatie in KUNSTBEELD. In mijn afstudeerjaar aan de ABKM ben ik door het Tijdschrift KUNSTBEELD.NL genomineerd tot een van de 20 kunstenaars die het predikaat “Jong Talent '08” heeft gekregen. Dit is gepubliceerd in het Tijdschrift KUNSTBEELD.NL nr. 9 2008, in het artikel “Een keuze uit opvallende afgestudeerden van 2008”. Daar ben ik terecht trots op.
"Geraedts schiet eenvoudige, maar krachtige videobeelden en voegt daaraan zorgvuldig gekozen tekstflarden toe. Er worden meeslepende verhalen gesuggereerd maar de films zijn beperkt tot het hoognodige. LvR"

International Association for the Study of Dreams, Kerkrade, Rolduc 2011

Uitreiking Nancy Richter Brzeski DREAM ART AWARD, Kerkrade 2011
Vlnr Jurylid Jos Jacobs, Ine Catharina Geraedts.

Video Ine Catharina Geraedts
tbv Smals Beheer B.V.

sep 2010
foto Cord Beckmann

Video Ine Catharina Geraedts
tbv Smals Beheer B.V.

sep 2010
foto Cord Beckmann